Tuesday, 25 December 2012

Tahun 2012 Dah Nak Berakhir

Tahun 2012 dah nak berakhir dan korang tau ke apa maksudnya???? Tak tahu ke??? Kesian....maksudnya dah nak masuk tahun 2013 la. Tu pun tak tau ke??? Dan yang paling teruk sekolah dah nak buka. Itulah perkara yang paling mengerikan dalam hidup aku. Tak dapat bayangkan kepenatan seharian pergi ke sekolah. Huaa....malas pegi sekolah. Tapi apakan daya, kena pegi juga. Kekadang dengar je perkataan "sekolah" ni memang berdarah telinga aku. Macam alergik dengan perkataan tu. Dan sempena musim banjir belah pantai timur ni, nak tau apa yang aku harapkan??? Aku harap sekolah aku dibanjiri air...puhhh kiri...puhhh kanan....tiup...kiri...tiup....kanan. Tak payah la aku pegi sekolah nanti...huhuhu....

(Genius)

Dan tahun depan totally aku akan berusia 16 tahun....iaitu tingkatan empat....(dah tua bangka dah pun). Oh S#*t!!!! Nampaknya tak boleh la aku nak bangun lewat hari-hari dan terpaksa bangun awal... ngee..sengal. N then do you want to know apa yang lebih menyakitkan hati??? I know you curious.... tak payah bagitau.... My stupid netbook tiba-tiba ter"off" dengan sendiri masa tulis entri ni. Nasib baik dah save kalau tak berpuluh kali juta billion ganda penat aku nak fikir balik apa yang aku tulis. Kalau tak maut netbook ni aku kerjakan.


Well that's the end for this time, malas nak tulis panjang-panjang. Ingat aku ni mesin ke nak tulis banyak-banyak. Ingat senang ke nak tulis entri panjang untuk remaja taraf aku ni??? GTG now...Assalamualaikum..Bye....



10 comments:

  1. hargai zaman sekolah...satu hari akan merindui....zaman paling indah adalah zaman sekolah...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks...nice advice. Malas menguasai diri....huhu...

      Delete
  2. uit jgn mls2 nak p sekolah..kne bnykkn ilmu..enjoy every moment..dan jgn stop tulis blog wlpun dh msuk sekolh..ehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekolah didahulukan, blog diutamakan...

      Delete
  3. jangan malas, nanti menyesal dik..

    ReplyDelete
  4. hehehe jgn mls2.. ni mesti x cukup bercuti ye?? hikhik.. ena dlu masa sekolah pun rsa sedemikian... tmbh2 duduk hostel, serius menyampah

    ReplyDelete
  5. ehh mintak sekolah banjir??haha..okey nasihat..jgn malas p sekolah..chill!!:p

    ReplyDelete
  6. tq follow blog Pesona, salam kenal...

    ReplyDelete
  7. yeah kita sama thn dpn form 4. entah mcm mana subjek2 baru nanti? :/

    ReplyDelete