Thursday, 20 December 2012

1ST SEGMEN: TAMBAH FOLLOWER BY CIK MIMIEY


Salam semua, hari ni aku ada sertai satu segmen lagi untuk upkan follower. Segmen ni diadakan kali pertama oleh cik mimey kita sejak dia blogging. Kepada sesapa yang nak join tekan banner yang cute kat atas tu. Harap korang semua beri kerjasama....

 Mangsa yang ditag: Maryam Jamadi

18 comments:

  1. hye terima kasih kerana join segmen saya :)
    jemput BW ke blog peserta lain untuk tingkatkan follower anda :)
    nice meet u

    http://www.sukahatimimey.my/2012/12/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kat akak jugak sebab buat segmen macam ni :)

      Delete
  2. oke adik.dh follow balik.btw, tq jenguk blog akak eh. :D

    ReplyDelete
  3. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    >>> http://aderakukeysah.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

    ReplyDelete
  4. follback ya sob,,, http://wahyu-only.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. hai ? jalan sambil follow dr segmen yg same http://muhasmyrapieces.blogspot.com/2012/12/segmen-1st-segmen-tambah-follower-by.html

    sudi2 laa follow balix ^^

    ReplyDelete
  6. http://rasyiqahrafi93.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html?showComment=1356098235267#c5201823255731071094
    dr segmen yang sama.. visit mine and follow.. done follow you :)

    ReplyDelete
  7. salam knjungan kembali..done follow back.. then tolong bg makan ikan.. ^_^

    ReplyDelete
  8. kita dari segmen yang sama..saya da follow awak..

    http://cikazzah95.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

    ReplyDelete
  9. dr sgmen sama,dh folo wak..folo cni http://hotmasakini.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

    ReplyDelete
  10. Blogwalking dari segmen yang sama:)
    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimiey.html


    Jemput join bloglist saya:)
    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/pencarian-bloglist-januari-

    ReplyDelete
  11. selamat tahun baru :)

    http://www.sukahatimimey.my/2012/12/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

    ReplyDelete