Thursday, 21 February 2013

Artis Korea Masuk Islam

Assalamualaikum
Selalunya aku ni kalau bab update blog ni memang cukup malas. Tetapi entah kenapa pulak harini tangan rasa ringan semacam pulak nak update blog. Kebetulan pulak ada benda yang nak diceritakan. Kali ni pasal artis K-Pop masuk islam pulak dan telah pun berhijab. Sumber berasal dari facebook. Dorang ni memang terkenal lah. Kalau sebut je mesti korang kenal. Jom kita usha gambarnya.
.
.
.
.
.
.
.
.

Cantik tak? Hehehe... ini hanyalah gurauan semata-mata dan tiada kena mengena dengan yang hidup atau yang mati. Janganlah marah pulak ye.Hidup ni kadang-kadang kena lah bergurau-senda sekali sekala. Tak nak kena selalu serious kot.  Gambar ni entah sape yang edit. Aku hanya mencurinya di dalam facebook dan meletakkannya di dalam blog aku muahaha. FYI, aku bukannya anti k-pop dan aku bukannya nak melukakan hati peminat k-pop. So take a note KAY!!!! Kalau tengok kat gambar atas GD ngan TOP yang paling cantik. Harap-harap takde yang salah faham dan kata yang Bigbang dah masuk islam dan tukar jantina. 

4 comments:

  1. anda di tag

    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-who-is-lucky-one-by-hanna-kk.html

    ReplyDelete
  2. TOP cantik la.. Daesung mcm makcik jual ikan

    ReplyDelete